Suomi 2016 BU rahasarja Ensimmäiset rahani

Suomi 2016 BU rahasarja Ensimmäiset rahani
Suomi 2016 BU rahasarja Ensimmäiset rahani
29,90 €
Tuote on tilapäisesti loppunut.
Saatavuus Loppu

Ensimmäiset rahani -rahasarja on jälleen Muumi-teemainen. Rahasarjassa on mukana myös Muumi-aiheinen muistomitali, oma onnenlantti, johon voit kaiverruttaa esimerkiksi nimen ja syntymäpäivämäärän. Rahasarja on loppuunmyyty Suomen Rahapajalta.

Ensimmäiset rahani -kansio on kaunis lahja vastasyntyneelle, kummilapselle tai koulun aloittavalle lapselle. Se on lahja vuodesta, jolloin tapahtui jotakin merkittävää tai vaikka jokavuotinen merkki ajan kulumisesta.

Vuonna 2016 suosittu Ensimmäiset rahani -rahasarja jatkaa Muumi-teemaisena, ja tällä kerralla Muuumit retkeilevät. Pakkauksen kannen kuvassa koko muumiperhe on pakkailemassa retkivarustustaan ja takakannessa Nuuskamuikkuinen ja Muumipeikko ovat jo retkitunnelmissa. Kansion sisältä löytyy lisäksi muumiaiheinen mitali. Rahasarjalla voi hyvin kartuttaa Muumi-keräilijän kokoelmaa.

Kaiverra tärkeä nimi jetoniin

Kansiossa on mukana onnenlantti, jota keräilijät kutsuvat jetoniksi tai muistomitaliksi. Onnenlanttiin voit kaiverruttaa tärkeän nimen ja päivämäärän omassa kultasepänliikkeessäsi. Muumi-onnenlantin on suunnitellut Erkki Vainio. Lasten Muumi-aiheista rahasarjaa julkaistaan 4000 kappaletta ja se sisältää kaikki Suomen 2016 kahdeksan normaalia eurokolikkoa 1 sentistä 2 euroon.

Kuvalähde ja tekstit: Suomen Rahapaja